Thursday, January 20, 2011

Search and Destroy


21hb Januari Gerakan bersepada antara Kesihatan Maran, MDM,Alam Flora,Bomba, PDTM dan pelbagai agensi serta komuniti di kawasan Nadi Kota telah menjayakan satu program Gotong Royong Cari & Musnah Aedes. Kes demam denggi meningkat secara mendadak pada awal tahun 2011.
Posted by Picasa

Sunday, November 2, 2008

Unstoppable Kuantan

NAK JOIN UNSTOPPABLE TEAM?

Kalau anda betul-betul serius..why not!

Benefit join Unstoppable Team:

a-Boleh menjana income yang di inginkan..5 angka mahupun 6 angka sebulan..(u decide!)
b-Teknologi info bagaimana generate income RM500k - RM1juta setahun melalui bidang
properties dengan modal serendah RM3500 sahaja!
c-Tukar konsep aset vs liabiliti..bagaimana setiap RM jadi biji benih yang bakal melahirkan
pokok dan akhirnya hutan duit yang tebal!
d-bergaul dengan semua orang yang positive serta moral support yang berterusan
e-bimbingan serta dorongan berterusan sampai berjaya
f-memiliki kereta mewah impian dalam masa 4-6 bulan sahaja
g-bersara selepas 6 bulan dengan income RM30k-rm100k sebulan secara auto pilot & residual
f-duit bekerja untuk kita bukan kita bekerja untuk duit!
g-Teknik F345 yang membolehkan anda dapat income RM1 juta setahun
h-teknik meta/milton & power goal setting yang membolehkan anda dapat apa saja hasrat anda!
i-Multiple source of income..banyaknya cara bebas kewangan & bebas masa!

cara cara nak join Unstoppable team:

1-Wajib datang berjumpa saya ...saya tak akan explain dalam telefon,chatting dan
sebagainya..ini adalah bisnes jangka panjang dan kita bercerita tentang income RM3-RM20k
sehari..langsung tak logik kalau tak jumpa.
2-sms nama utk set appointment dengan saya..sebarang pertanyaan tak akan dilayan..siapa
yang benar benar serius akan dapat income sepertimana yang telah berjaya dan kaya dalam
team Unstoppable ini.
3-sebarang alasan untuk tidak datang menunjukkan anda tak ada kesungguhan nak berjaya ..so
better lupakan hasrat untuk join team ini..
4-segala pertanyaan anda akan terjawab..setiap penyakit ada ubatnya..di Unstoppable anda
akan dibimbing sampai berjaya dengans syarat anda ingin betul betul berjaya!

Apa yang diperlukan untuk join Unstoppable Team:

1-Ada modal antara RM1500-RM3500 (cash, credit card, personal loan)
2-join 1 to 1 coaching session..sekurang2nya 3 jam sebanyak 2/3 kali
3-boleh memberi komitment sekurang kurangnya 1 jam sehari atau 2 jam seminggu(bz part
timer)
4-inginkan income sekurang kurangnya RM5k- 10k sebulan!

SMS [ nama ] [ Lokasi ] ke:
019 9205837-Asrie
0199622468- Deen
0139818242- Zam
0139722202 - Aiman ( Ktn-Paka)
0199588393 - Adam Qaniu ( K.Trg )
0139773048 - Salleh ( K.Berang )
0199367380 - Adi Gemuk Jr.
0139089892 - Bulong
0122823464 - Cayrool ( Ktn - KL )

Nyatakan bila masa free anda sama ada siang / malam

Kalau kita tak pernah buat apa yang kita tak pernah buat,
macam mana nak dapat apa yang kita tak pernah dapat!

"....YOU DO THE SAME, U GET THE SAME,
.........YOU SAY THE SAME, U STAY THE SAME........"


MULTIPLE SOURCE OF INCOME (MSI)

Sekarang ini saya tahu anda dihujani pelbagai emel peluang perniagaan. Yg member2 satu ofis ajak lagi la berlambak. Terlalu banyak sgt program2 baru yg timbul sekarang ni..lepas satu..satu..lepas satu..satu. Semua menawarkan bonus ratus2 walaupun modal ciput. Tapi peluang perniagaan macamana yang perlu anda pilih ? Adakah ngkorang ambik kira kredibiliti syarikat ? syarikat tu brapa lama dah..? dah berapa jutawan..? sokongan ade tak..? penah dpt anugerah tak..?
Mungkin sebelum ni anda dah join macam-macam jenis bisnes, tapi belum berjaya sampai sekarang. Kali ini cuba beri peluang sekali lagi kepada diri anda. Mungkin peluang ini yang bakal merubah hidup anda...
Percayalah...
orang yang berjaya akan menghadapi kegagalan berkali-kali. Tapi ingatlah kegagalan itu hanya bersifat sementara sebelum anda sampai ke destinasi KEJAYAAN !!

SMS hantar ke
019-9205837
untuk keterangan lanjut